top of page
Hotbath

Hotbath B.V ontwikkelt, produceert en levert producten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie vanuit voorraad aan de vakhandel in zowel binnen- als buitenland. 

Logo Instamat 1 regel PMS 425 C.png
Instamat

Instamat bestaat al ruim 40 jaar en is daarvan al 30 jaar actief op het gebied van designradiatoren. Het laatste decennium is Instamat uitgegroeid tot hét toonaangevende merk en trendsetter op het gebied van functionele verwarmingsproducten.  

Rowe

ROWE ontwikkelt, importeert en distribueert al jaren elegante design douche systemen die makkelijk en eenvoudig te installeren zijn. Het bedrijf staat altijd vooraan in techniek en kwaliteit. Met een compleet (voorraad) programma douchecabines, inloopdouches en maatwerk douches biedt ROWE de beste douche systemen voor in huis, appartement en hotel.

Sanibell

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer en brengt deze onder de merknamen INK, BLISS, Proline en Basic Line op de Nederlandse markt. Daarnaast ontwikkelt Sanibell ook private labels

voor diverse partijen en wordt het complete assortiment uit voorraad geleverd.

Sunshower

Sunshower haalt al het goede van buiten naar binnen. Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. 

Teunissen & Becking

Teunissen & Becking vervult een sleutelfunctie als direct supplier van wand- en vloertegels. Als exclusief importeur van topkwaliteit tegels uit fabrieken over de hele wereld zet Teunissen & Becking de toon voor de tegelcollecties in veel showrooms in Nederland. Teunissen & Becking treedt al meer dan 50 jaar op als betrouwbare leverancier voor sanitair- en tegelspeciaalzaken.

Logo Hotbath oranje.png
bottom of page